onsdag

KONGEBIKS

En hverdagsret, der er både nem og billig er denne kongebiks fra sidst i 60erne og den smager dejligt. - Server gerne et spejlæg til hver person.

Til gengæld er den måske ikke helt ernæringsrigtig korrekt, målt i nutidig norm, da der steges i rigeligt fedtstof, men så server nogle grønsager eller en skål salat til. Det pynter på regnskabet.

Opskrift : Arne Rosted 1969


KONGEBIKS

500 g kartofler
12 bayerske pølser
200 g smør
2 løg
salt
peber
1 bundt purløg

Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger som til biksemad. Skylles og tørres godt i et klæde, før de ristes i 150 g nøddebrunt smør på panden. De skal være som pommes frites, når de er færdige.
Pølserne koges let, skæres i skiver og ristes i det resterende fedtstof sammen med de hakkede løg.
Pølseskiver og kartofler blandes.

Serveres, drysset med klippet purløg.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.