Aldeles glimrende, - også til madpakken.
Lidt kogte kartofler tilovers, skåret i tern og den allersidste ende af en spegepølse, ligeledes i tern. Ingredienserne forenes i en dejlig agurkeeddikesovs. Så smid ikke agurkeeddiken ud, når glasset er tomt, der er håb for den også.
Opskrift : Birte Olufsen
PØLSE-PÅLÆG
spegepølse, skåret i meget små terninger
Tilsvarende portion kogte kartofler, skåret i meget små terninger
opbagt sovs af :
lidt agurkeeddike
mel
margarine
salt
peber
sennep
sukker
Til sovsen smeltes margarinen i gryden, mel tilsættes og der bages op med agurkeeddike. Smag sovsen til med salt, peber, sennep og sukker.
Køl sovsen af, den skal være næsten kold. Rør kartofler og spegepølse forsigtigt i.
Server salaten kold på groft rugbrød og drys med purløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.