onsdag

PØLSE-PÅLÆG

Her en lille nem pølse-pålæg til at servere på groft rugbrød med et drys purløg over. Pølse-pålæg er egentlig en gammel spareret fra 60'erne til at tage frem, når det var sidst på måneden og husholdningspengene måske var små.

Aldeles glimrende, - også til madpakken.

Lidt kogte kartofler tilovers, skåret i tern og den allersidste ende af en spegepølse, ligeledes i tern. Ingredienserne forenes i en dejlig agurkeeddikesovs. Så smid ikke agurkeeddiken ud, når glasset er tomt, der er håb for den også.

Opskrift : Birte Olufsen 


PØLSE-PÅLÆG

spegepølse, skåret i meget små terninger
Tilsvarende portion kogte kartofler, skåret i meget små terninger

opbagt sovs af :

lidt agurkeeddike
mel
margarine
salt
peber
sennep
sukker

Til sovsen smeltes margarinen i gryden, mel tilsættes og der bages op med agurkeeddike. Smag sovsen til med salt, peber, sennep og sukker.

Køl sovsen af, den skal være næsten kold. Rør kartofler og spegepølse forsigtigt i.

Server salaten kold på groft rugbrød og drys med purløg.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.