Imidlertid vil vi da være på forkant med de gamle retter, blot på et lidt hurtigere plan end ellers.
Som her - de dejlige gammeldags riddere i en lidt anderledes variation end den, vi normalt forbinder med arme riddere.
- Lækre er de, disse riddere, der består af franskbrødsskiver, stegt i appelsin og kokos. Ridderne serveres lunkne med syltetøj eller med varm æblesauce.
Opskrift : Ruth Gunnarsen 1957
PÆNE ARME RIDDERE
6-8 skiver franskbrød, gerne tørt brød
1 dl. appelsinsaft
1 tsk. revet appelsinskal
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. sukker
6 spsk. kokosmel
75 g smør
syltetøj eller æblesauce
Appelsinsaft, skal, sukker og kokosmel, blandes, panden sættes til med smørret, brødskiverne vendes i blandingen og steger pænt lysebrune.
ÆBLESAUCE
200 g fine æbler, skåret i stykker
1 dl vand
vanilje
sukker
Vand og æblestykker koges sammen, pureres og smages til med sukker og vanilje.
Server de lunkne, pæne arme riddere med syltetøj eller varm æblesauce.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.