Det er Eksport Svineslagterierne og tidligere Gris på Gaflen, der står bag opskriften på det dette kotelet-fad.
Tidens Samling
RIBER-RET FRA WEIS' STUE
4 svinekoteletter eller 8 skiver stribet flæsk
mel
æg
rasp
50 g smør
125 g små løg
250 g champignoner
3 tomater
2 dl vand
1 dl fløde
salt
karry
evt. jævning
Vend koteletterne i mel, æg og rasp. Steg dem på panden og hold dem varme. Kog de hele løg et øjeblik i vand og brun dem. Brun champignon- og tomatskiver og fordel de tre ting over koteletterne.
Kog panden af med vandet, tilsæt fløde og evt. jævning og smag sovsen til med salt og karry.
Servér den dejlige Riber-ret fra Weis' Stue med karrysovsen og smørdampede grønne bønner til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.