En forrygende, lækker dessert til både børn og voksne, er denne gammeldags pandekagetærte af tynde pandekager, lagt sammen med sukrede hindbær eller hindbærsyltetøj og piskefløde.
Desserten kan laves på alle tider af året, da der er anvendt frosne hindbær. I sæsonen anvendes friske hindbær.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
PANDEKAGETÆRTE
dej
4 æg
150 g mel
70 g kartoffelmel
3/4 liter mælk
1/2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
1 spsk. sukker
50g smør eller margarine
fyld
1 pakke frosne hindbær eller hindbærsyltetøj
sukker
pynt
2 1/2 dl piskefløde
Til pandekagedejen blandes de tørre ingredienser og æg og mælk piskes i. Tilsæt det smeltede fedtstof.
Bag tynde pandekager af dejen og lad dem afkøle.
Knus de optøede hindbær og rør dem med sukker eller anvend syltetøj.
Pisk fløden til skum og læg flødeskum og frugt mellem pandekagerne.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.