tirsdag

PANDEKAGETÆRTE

En forrygende, lækker dessert til både børn og voksne, er denne gammeldags pandekagetærte af tynde pandekager, lagt sammen med sukrede hindbær eller hindbærsyltetøj og piskefløde.

Desserten kan laves på alle tider af året, da der er anvendt frosne hindbær. I sæsonen anvendes friske hindbær.

Opskrift : Birgitta Frantzen 1968


PANDEKAGETÆRTE

dej

4 æg
150 g mel
70 g kartoffelmel
3/4 liter mælk
1/2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
1 spsk. sukker
50g smør eller margarine

fyld

1 pakke frosne hindbær eller hindbærsyltetøj
sukker

pynt

2 1/2 dl piskefløde

Til pandekagedejen blandes de tørre ingredienser og æg og mælk piskes i. Tilsæt det smeltede fedtstof.

Bag tynde pandekager af dejen og lad dem afkøle.

Knus de optøede hindbær og rør dem med sukker eller anvend syltetøj.

Pisk fløden til skum og læg flødeskum og frugt mellem pandekagerne.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.