Svinekam er reelt kød, der kan tilberedes på mange spændende måder, ud over flæskesteg med sprød svær, som vi elsker den. - Og så er svinekam ofte på tilbud, der gør den til noget af den billigste udskæring på grisen.
Opskrift : Hanne Flensborg Thomsen
1 1/2 kg svinekam uden spæk
salt
peber
timian
1 hakket løg
4 spsk. rasp
100 g reven ost
40 g margarine
2 æg
1 tsk. groft salt
Kødet gnides med salt, peber og timian og brunes i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.
Løg, rasp, ost, margarine, æg og salt røres sammen. Kødet skæres i skiver ned til benene, men ikke igennem. Osteblandingen smøres på skiverne, resten smøres ovenpå.
Kødet lægges i en lille bradepande og stilles midt i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time til kødet er mørt.
Server grosserens svinekam med et godt brød og en skål salat til.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.