Ristet røget fisk til påskefrokosten, her i en gammel, meget enkel opskrift fra midt i 60erne.
Lun røget, ristet fisk, serveret med røræg, stuvet spinat eller måske en god lille kartoffel eller godt rugbrød, vil pynte gevaldigt på påskefrokostbordet.
En god fisk at anvende er røget sild, røget makrel eller f.eks røget forel, - de er alle lige gode at riste gyldne i afbruset fedtstof på panden.
Opskrift til 4 personer
Opskrift : Else Algreen 1964
RISTET RØGET FISK
600-700 g røget fisk
30-50 g smør eller margarine
2-3 spsk. hakket persille
Rens og udben den røgede fisk og fjern skindet.
Varm stegepanden op og brun fedtstoffet let. Læg fisken i og brun den hurtigt på begge sider.
Servér fisken, anbragt på et varmt fad og byd røræg, stuvet spinat, kartofler eller godt brød til.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.