Fraset sveskerne, der sættes i blød dagen før, står retten og passer sig selv på komfuret, medens andre ting prioriteres.
Opskrift : Else Algreen 1964
125 g svesker
500-600 g svinekød
30-40 g smør eller margarine
1/2 spsk. karry
2 dl vand
salt
peber
250-300 g æbler
eddike
sukker
sveskerne sættes i blød dagen før. Kødet afpudses og skæres i terninger, der brunes i smør eller margarine med karry. Vand, salt og peber tilsættes og kødet småsteger 3/4 time.
Æblerne skrælles, udskæres og lægges i gryden sammen med de udblødte svesker.
Alt koges ca. 5 minutter og tilsmages med eddike og sukker. Om nødvendigt tilsættes jævning.
Mormors gryde serveres med løse ris, iblandet ærter.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.