Foruden kød er fisk særdeles velegnet, tilberedt i fad i ovnen og gerne som her i den gode fiskeret fra først i 60'erne med fiskefileter, kartofler og grønsager.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
FISK OG URTER
8 fiskefileter ( tunge eller rødspætte )
400 g gulerod
200 g selleri
400 g kartofler
salt
peber
dild
ca. 1 1/2 dl vand
tomatpure
Gulerødder og selleri rives på råkostjern, kartoflerne snittes på agurkehøvl, lægges lagvis med den letsaltede fisk i smurt, ovnfast fad. Krydderier lægges imellem og lidt grøn dild kommes ved.
Vand og tomatpure hældes i fadet og låg lægges på.
Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Spises fra fadet.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.