En meget dejlig søndagsmiddag fra midt i 60erne, er disse pariserroulader, rullet med bacon, persille og tomatpuré.
Skyen jævnes absolut ganske let.
Retten serveres med kogte kartofler eller grønsager.
Portionen rækker til 4 personer.
Opskrift : Else Algreen 1964
PARISERROULADER
4 store, tynde skiver kalveinderlår
4 tynde skiver bacon
4 spsk. hakket persille
2-3 spsk. tomatpuré
1-2 spsk. mel
30-40 g smør eller margarine
2-3 spsk. hakket løg
1 dl suppe eller vand
2 dl fløde
salt
peber
Afpuds kødskiverne. Hak eller snit baconskiverne fint og bland dem med persille og tomatpuré.
Fordel massen over kødet og lav faste roulader, der fæstes med kødpinde, tandstikkere eller ombindes med skoldet bomuldsgarn.
Vend rouladerne i mel og brun dem i smør eller margarine i en gryde sammen med løgene. Spæd med suppe og fløde, tilsæt krydderier og småsteg ved svag varme ca. 1/2 time.
Serveres med kogte kartofler eller grønsager.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.