Spise Med Mormor

Spise Med Mormor er en blog tiltænkt især unge og andre med interesse for god, gammeldags mad og som gerne vil inspireres af ældre generationers madlavning.Nye,gamle retter som eksempler på gammeldags mad,samt egnsretter dukker til stadighed op her på Spise Med Mormor. Hist og pist krydret med anekdoter fra min barndom i 50 erne. Følg med i gammeldags mormormad her på bloggen,Spise Med Mormor.

torsdag

ÆBLESCHNITZEL

›
Med under en måned til Mortensaften er det tiden at tænke på, hvad der skal på bordet denne aften.Traditionel and eller gås, - eller hvis de...
søndag

GAMMELDAGS SYLTEDE ASIER

›
Der er mange måder at sylte asier på. Opskrifter fra gammel tid, hvor husmoderen syltede alting selv. Her en opskrift, der er rimelig enke...

PARISERFLÆSK

›
Pariserflæsk, endnu en god og meget velsmagende nem lille frokostret fra gamle dage. I dag, hvor tid er kostbar for de fleste, er det rart,...
lørdag

GRÆSPLÆNE ANNO 1946

›
Der skal såmænd ikke så meget til før et let måltid går hen og bliver spændende. Da det er mad fra gamle dage, vi beskæftiger os med, er her...

KIRSEBÆR PÅ 3 MÅDER ANNO 1896

›
Midt i en kirsebærtid er disse 3 spændende opskrifter fra Fru Nimbs Syltebog 1896 værd at prøve. Først kirsebær på flasker, så tørrede kirs...
mandag

MACEDOINE AF FRUGT

›
Årets helt store syltenummer er sylteglasset eller -krukken med sommerens høst af frugter, nedlagt i spiritus. Der anvendes absolut frisk o...
torsdag

PÆRESIRUP

›
Nu hvor syltesæsonen er i gang, vil vi i den kommende tid kigge nærmere på nogle meget gamle og meget spændende sylteopskrifter, leveret for...
lørdag

GAMMELDAGS FRUGTKOLDSKÅL MED MAKRONER OG FLØDESKUM

›
Super dejligt i sommervarmen er denne gammeldags frugtkoldskål med makroner og flødeskum. Vælg den frugt, familien holder mest af eller mix...
torsdag

HORNFISK STEGT SOM KYLLING

›
Så er vi godt i gang med hornfiskesæsonen og hvad er vel ret meget dejligere på middagstallerkenen end den skønne hornfisk med de mange grøn...

FADKYLLING MED CHAMPIGNONER OG CREME FRAICHE

›
Fadkylling med champignoner og creme fraiche. Dejlig er denne lyse og sommerlige kyllingeret i fad, serveret med flute, grøn salat eller tom...
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Mit billede
redaktør
Kvinde årgang 1947
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.