Fiskefars-pandekage med kartofler og fin tomatsauce af tomat, fløde og farin. Saucen serveres med persille og hele peberkorn.
Denne tomatsauce er værd at prøve, da den også går til andre ting.
Denne tomatsauce er værd at prøve, da den også går til andre ting.
Opskrift : Ruth Gunnarsen 1957
FISKEFARS-TOMATPANDEKAGE MED KARTOFLER OG FIN TOMATSAUCE
250 g fiskefars
250 g finthakket grisekød
1-2 æg
1 dl mælk
1 1/2 tsk. salt
1/4 tsk. peber
50 g margarine
fin tomatsauce
30 g margarine
1 stort hakket løg
3 spsk. mel
2 dl tomatsaft
2 dl fløde
1 dusk persille
2 hele peberkorn
1 tsk. salt
1 tsk. mørkt farin
Kød- og fiskefars røres sammen med æg, mælk og krydderier til en god fars.
Margarinen bruser op på panden, heri steges farsen i en stor pandekage, der vendes efter halvdelen af tiden.
Til saucen hakkes løget, der gyldnes i margarinen. Bages op med mel og væskerne til en jævn sauce. Persille og peberkorn koger i saucen i 3 minutter, tages op og saucen smages til.
Server fiskefars-pandekagen med fin tomatsauce og kartofler. Rødbedesalat er god hertil.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.