Desserten kan med fordel laves dagen før og står i køleskab natten over så geléen kan stivne.
Arrangeres fikst med flødeoste/flødeskummet i en ring om frugtranden. Yderst et lag brombæarsyltetøj i en krans om det hele.
Opskrift : Ruth Gunnarsen 1957
KOLD GRAPEDESSERT
7-8 blade husblas
2 dl vand
3 dl grapefrugtsaft
1 grapefrugt i småstykker
5 spiseskefulde sukker
1 dl madeira
2 bananer
200 g flødeost
200 g flødeskum
brombærsyltetøj
Husblassen udblødes og smeltes i 2 dl vand. Blandes med grapesaft, sukker og vin og halvstivner. Den småtskårne grapefrugt og de skivede bananer vendes i. Når massen kan bære, kommes den i skyllet form og vendes ud på et fad næste dag.
Flødeost og flødeskum blandes og lægges udenom desserten. Yderst en krans af syltetøj,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.