onsdag

SVEJTSERPORRER

En god gammeldags frokostret er disse Svejtserporrer, der i sin enkelthed mestendels består af bacon og porrer. Retten spises enten med kartofler eller godt rugbrød til.

En variation af svejtserporrer er svejtserbønner, hvor bønner erstatter porrerne. Hvis der anvendes bønner, skal små bønner hele i, hvorimod store bønner skæres itu.

Det er en både hurtig og meget nem forret, der kræver en ringe arbejdsindsats. Retten snurrer færdig i gryde i løbet af kort tid.

Opskrift : Anna Rønnow 1952


SVEJTSERPORRER

200 g bacon
400 g porrer, skåret itu
salt

Flæsket skæres i terninger, der steges let og porrestykkerne lægges i gryden. Når porrene er møre, er retten færdig. Måske skal der lidt salt i. Det må man smage sig frem til.

Server Svejtserporrer med godt rugbrød eller små, kogte kartofler til.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.