lørdag

FLÆSKEROULADE MED HVIDLØG

Det er ingen hemmelighed, - Hüttemeier holdt af og brugte hvidløg i maden. Ofte blot som en anbefaling, var man til det, men også som fast ingrediens i senere opskrifter. Denne fra først i 80erne.

En anden kæphest var smør og piskefløde, den kom i maden med rund hånd, så brødrene Price står ikke alene med den last.

Denne dejlige flæskeroulade af nakkefilet med hvidløg, stukket tæt med små hvidløgsstykker og en sauce, spædet med piskefløde, er henrivende med løskogte ris til. - En rigtig god søndagsmiddag.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier



FLÆSKEROULADE MED HVIDLØG

5-600 g nakkefilet
2 fed hvidløg
50 g mel
100 g mel
2 glas hvidvin
evt. bouillon
1 lille løg, hakket
piskefløde

Pil hvidløget og skær det i meget små stykker og stik dem ind i kødet, fordelt jævnt over det hele.
Vend kødet i melet og brun det hurtigt på alle sider i varmt smør. Dæmp varmen og steg det hakkede løg sammen med kødet til det er klart og tilsæt derefter vin og evt. bouillon. Lad det stege i 50 minutter.

Tag kødet op og kog skyen ind, evt. med lidt piskefløde.

Skær kødet i skiver og servér det med saucen og løskogte ris til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.