Det er ingen hemmelighed, - Hüttemeier holdt af og brugte hvidløg i maden. Ofte blot som en anbefaling, var man til det, men også som fast ingrediens i senere opskrifter. Denne fra først i 80erne.
En anden kæphest var smør og piskefløde, den kom i maden med rund hånd, så brødrene Price står ikke alene med den last.
Denne dejlige flæskeroulade af nakkefilet med hvidløg, stukket tæt med små hvidløgsstykker og en sauce, spædet med piskefløde, er henrivende med løskogte ris til. - En rigtig god søndagsmiddag.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier
FLÆSKEROULADE MED HVIDLØG
5-600 g nakkefilet
2 fed hvidløg
50 g mel
100 g mel
2 glas hvidvin
evt. bouillon
1 lille løg, hakket
piskefløde
Pil hvidløget og skær det i meget små stykker og stik dem ind i kødet, fordelt jævnt over det hele.
Vend kødet i melet og brun det hurtigt på alle sider i varmt smør. Dæmp varmen og steg det hakkede løg sammen med kødet til det er klart og tilsæt derefter vin og evt. bouillon. Lad det stege i 50 minutter.
Tag kødet op og kog skyen ind, evt. med lidt piskefløde.
Skær kødet i skiver og servér det med saucen og løskogte ris til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.