Den færdige ostelagkage, der har stået koldt en times tid, serveres med ristet rugbrød eller usødede rugkiks og smør.
Den dejlige ostelagkage skulle midt i 60erne ses som et godt supplement til store kaffeopdækninger med flere slags kage til. Som afslutning på en god middag eller som aftentraktement til en veltillavet kop te eller et glas køligt hvidvin eller ditto rød.
Et sådant arrangement var dengang på højeste mode.
Opskrift : Lotte Haveman 1965
ARNES OSTELAGKAGE
1 lille rund brieost
50 g smør
1 grøn alpeost
1 flødeost
2 spsk. hakkede valnøddekerner
pynt
1 dåse mandariner
1 salathoved
Brieosten flækkes, blødgjort smør, grøn alpeost og flødeost røres sammen og tilsættes hakkede valnødder. Ostemassen smøres mellem de to ostehalvdele og stilles koldt 1 times tid.
Ostelagkagen pyntes med små, velafdryppede mandarinstykker langs kanten og strimlet salat med små stykker mandarin imellem udenom.
Servér Arnes ostelagkage med ristede rugbrødssnitter eller usødede rugkiks samt koldt smør til.
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.