Ti minutter under låg i gryden gør retten færdig i en fart. Ideelt for den travle husmoder.
Hakket flæskekød kan også anvendes. - Men under alle omstændigheder er det en god måde, at anvende hakket kød på.
Portionen rækker til 2 personer
Opskrift : Hanne Flensborg Thomsen 1985
1 løg
150 g hakket oksekød
10 g margarine
1 rød peber
1/2 agurk
1 tsk. kryddersennep
1 spsk. tomatpuré
3/4 dl creme fraiche (18 %9
Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve.
150 g hakket oksekød
10 g margarine
1 rød peber
1/2 agurk
1 tsk. kryddersennep
1 spsk. tomatpuré
3/4 dl creme fraiche (18 %9
Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve.
Peber og agurk skæres i terninger og tilsættes sammen med tomatpure. Småkoger under låg ca. 10 minutter. Sennep og creme fraiche tilsættes og retten smages til med salt og peber.
Server oksegryden med løse ris eller godt brød til.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.