lørdag

KAVIARRAND FRA NR. WOSBORG

Når der skal flere retter på bordet, er denne gamle, fine kaviarrand fra herregården Nr. Wosborg et stort hit.

Det gode ved denne forret er, at den faktisk kan påbegyndes dagen før, sættes koldt til næste dag, hvor den vendes ud på et fint fad og pyntes med rejer, asparges, hårdkogte æg, citronskiver og dild.

Den dejlige forret serveres med et stykke lun flutes til.

Forretten er beregnet til 6 personer.

Opskrift : Nr. Wosborg



KAVIARRAND FRA NR. WOSBORG

2 glas rød kaviar
4 hårdkogte æg
1/4 revet løg
2 spsk. mayonnaise
1/2 bundt finthakket dild
100 g rejer
saften af 1/2 citron
salt
peber
2 1/2 dl creme fraiche 18 %
5 blade husblas

pynt

rejer
asparges
hårdkogte æg
citronskiver
dild

Hæld kaviaren i en skål og del æggene to gange i en æggedeler. Rør alle ingredienserne sammen, undtaget husblas, i skålen.

Udblød husblassen i koldt vand 10 minutter og smelt den. Kom den i kaviarblandingen, der hældes i en smurt form og stilles koldt et par timer. Gerne til næste dag.

Vend randen ud på et smukt fad og pynt den med rejer, asparges, de delte æg, citronskiver og dild.

Servér denne dejlige kaviarrand fra Nr. Wosborg med et stykke lun flutes til.

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.