Disse frikadeller indeholder overhovedet ikke mel, men rasp og væden er ren postevand.
Farsen, der røres godt, skal være ret fast, så frikadellerne kan formes til runde kugler, der holder faconen under stegning.
Opskrift : Hanne Flensborg Thomsen
SØNDERJYSKE FRIKADELLER
1 dl rasp
1 1/2 dl vand
250 g hakket oksesmåkød
250 g hakket flæskesmåkød
1 lille revet løg
1 æg eller 2 æggehvider
2 tsk. groft salt
1/4 tsk. peber
ca. 25 g margarine til stegning
Raspen udblødes i vandet. Kødet røres med rasp, løg, æg, salt og peber.
Farsen formes til runde frikadeller, der steger 5 - 6 minutter på hver side.
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.