Hvor retten stammer fra, ved jeg faktisk ikke, ud over, at den er fra en dansk kogebog anno 1971.
Spaghettien tilberedes efter anvisning på pakken.
Opskrift : Fritze Juel 1972
Museet Tidens Samling - Jul 2013
SPAGHETTI ROBERTINO
4 løg
2 fed hvidløg
2 porrer
2 gulerødder
5 spsk. majsolie
6 dl rødvin
5 spsk. koncentreret tomatpuré
5 spsk. finhakket persille
1 pk. spaghetti
salt
peber
lidt merian
Rens løg, hvidløg, porrer og gulerødder. Hak det hele fint sammen og lad det snurre i olien uden at tage farve. Drys med salt, peber og merian og spæd med vin og tomatpuré. Lad sovsen koge for meget svag varme i ca. 1/2 time. Rør nu og da. Rør persillen i mod slutningen af kogetiden.
Kog imens spaghettien i saltet vand, efter pakkens brugsanvisning.
Ved servering hældes sovsen over den kogte spaghetti.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.