onsdag

SPAGHETTI ROBERTINO

Spaghetti Robertino, kogt spaghetti med en dejlig sovs af løg, hvidløg, porrer og gulerødder, krydret med merian og tilsat vin, tomatpuré og Persille, er en dejlig, både nem og velsmagende hverdagsret på en kødløs dag.

Hvor retten stammer fra, ved jeg faktisk ikke, ud over, at den er fra en dansk kogebog anno 1971.

Spaghettien tilberedes efter anvisning på pakken.

Opskrift : Fritze Juel 1972

Museet Tidens Samling - Jul 2013


SPAGHETTI ROBERTINO

4 løg
2 fed hvidløg
2 porrer
2 gulerødder
5 spsk. majsolie
6 dl rødvin
5 spsk. koncentreret tomatpuré
5 spsk. finhakket persille

1 pk. spaghetti

salt
peber
lidt merian

Rens løg, hvidløg, porrer og gulerødder. Hak det hele fint sammen og lad det snurre i olien uden at tage farve. Drys med salt, peber og merian og spæd med vin og tomatpuré. Lad sovsen koge for meget svag varme i ca. 1/2 time. Rør nu og da. Rør persillen i mod slutningen af kogetiden.

Kog imens spaghettien i saltet vand, efter pakkens brugsanvisning.

Ved servering hældes sovsen over den kogte spaghetti.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.