torsdag

KØDFARSTÆRTE

Kødfarstærte, er faktisk en både spændende og kreativ farsret fra 50erne, velegnet som et hverdagsmåltid til familien. Farsen har form af to tykke, stegte kødpandekager, lagt sammen med stegte løg og tomater.

Til farsen er anvendt hakket flæske- og kalvekød, men rent flæskekød kan også bruges.

Serveres med kartofler og en salat til.

Rækker til 4 personer.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1959

Museet Tidens Samling - Jul 2013


KØDFARSTÆRTE

200 g flæskehakkekød
200 g kalvehakkekød
1 dl rasp
salt
peber
2 dl vand

stegte løg
tomatskiver
persille

Rasp og vand blandes til en grød og heri røres kød og krydderier. Farsen deles til to store bøffer, der hver steger i brunet fedtstof på begge sider. Lægges sammen med de stegte løg, tomatskiverne og klippet persille.

Servér kødfarstærte med kartofler og grøn salat til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.