Små julefrikadeller, krydret med allehånde, nellike og ingefær er nemme at tilberede i god tid før jul. Lav endelig rigeligt, frys dem ned og tag dem så op efterhånden, de skal bruges.
Der kan lægges et stykke æble eller en sveske i hver frikadelle.
Der kan lægges et stykke æble eller en sveske i hver frikadelle.
JULEFRIKADELLER
500 g hakket flæskekød
1 løg
2 spsk Havregryn
2 spsk. kartTøffelhelt
3 spsk. Mel
2 æg
-1 1/2 dl danskvand
Salt
Peber
1 tsk. allehånde
1/2 tsk. nellike
1/2 tsk. Ingefær
Bland det hakkede kød med revet løg, havregryn, kartoffelmel og mel. Rør æggene i et ad gangen, herefter danskvanden, krydr med salt, peber, allehånde, nellike og ingefær.
Las så frikadellefarsen hvile 1-2 timer og form den til små frikadeller, som steges på panden i gyldent smør eller margarine.
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Las så frikadellefarsen hvile 1-2 timer og form den til små frikadeller, som steges på panden i gyldent smør eller margarine.
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.