Kirsten Hyttemeier var en knag til at komme med forslag, der imødekom de flestes behov. Her en Københavner-natmad, bestående af et stykke smurt franskbrød eller sigtebrød med tynde tomatskiver, herover hakket hårdkogt æg, blandet med klippet dild og hakket røget sild uden ben. Til sidst en lækker soufflemasse, smagt godt til med sennep og lidt eddike. Den må ikke være for tynd.
Den dejlige natmad gratineres i ovnen.
Portionen rækker til 2 personer
Opskrift : Kirsten Hyttemeier 1965
KØBENHAVNER-NATMAD
2 skiver franskbrød eller sigtebrød
Tomatskiver
Hakket hårdkogt æg Iblandet hakket røget sild
Soufflemasse
3 spsk. Mayonnaise
1 lille stiftpiskede æggehvide
Gratineres i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.