torsdag

KØBENHAVNER-NATMAD

I denne fortravlede hyggetid gælder det om, at være "hittepåsom". Ud på aftenen får vi som regel lyst til noget rart og allerhelst noget nemt, så ingen skal stå i køkkenet for længe.

Kirsten Hyttemeier var en knag til at komme med forslag, der imødekom de flestes behov. Her en Københavner-natmad, bestående af et stykke smurt franskbrød eller sigtebrød med tynde tomatskiver, herover hakket hårdkogt æg, blandet med klippet dild og hakket røget sild uden ben. Til sidst en lækker soufflemasse, smagt godt til med sennep og lidt eddike. Den må ikke være for tynd.
Den dejlige natmad gratineres i ovnen.

Portionen rækker til 2 personer

Opskrift : Kirsten Hyttemeier 1965



KØBENHAVNER-NATMAD

2 skiver franskbrød eller sigtebrød
Tomatskiver
Hakket hårdkogt æg Iblandet hakket røget sild


Soufflemasse

3 spsk. Mayonnaise
1 lille stiftpiskede æggehvide

Gratineres i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.