Dobbelte hakkekarbonader med æbler og svesker er en dejlig variant af den traditionelle hakkekarbonade, lanceret af Eksport Svineslagterierne i 60'erne.
Utallige var de dejlige retter, slagterierne præsentere de danske husmødre for under navnet "Gris på gaflen".
DOBBELTE HAKKEKARBONADER MED ÆBLER OG SVESKER
3/4 kg flæskekød
8-10 svesker uden sten
2 æbler
æg
rasp
salt
peber
50 g smør
Kødet hakkes 1 gang og formes til tynde karbonader. Karbonaderne sammenlægges to og to med 2 svesker og 2-3 tynde æblesnitter. Kanterne trykkes godt til.
Karbonaderne paneres i sammenpisket æg og rasp, krydret med salt og peber.
Steges 6-8 minutter på hver side.
Server hakkekarbonaderne med grønsager til eller en portion råkostsalat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.