Pølsefad med kartoffelmos og revet ost i bunden, belagt med røde, bayerske pølser, beviklet med snoede baconskiver. Gøres færdig i ovnen.
Hvis kartoffelmosen er godt varm, kan fadet sættes under grillen under opsyn. Mosen skal være gylden og pølserne sprødstegte.
Der kan godt anvendes pulver til kartoffelmosen, der kan tilsættes et æg og smages til med muskat. Meningen er jo, at det skal være nemt.
Portionen rækker til 4 personer.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
60ernes Tatol
PØLSEFAD
8 røde, bayerske pølser
8 skiver bacon
kartoffelmos
1 dl revet ost
Kom den færdige mos i et smurt, ovnfast fad og strø reven ost på. Sno strimler af baconen om pølserne og tryk dem ned i kartoffelmosen.
Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter, til mosen er gylden og pølserne sprødstegte. Eller under grillen under opsyn.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.