torsdag

PØLSEFAD

I dagligdagen er nem mad herligt. Hvis ikke, der er varmemad fra dagen før, er her en superhurtig og god hverdagsret, der tiltaler både ´børn, unge og gamle.

Pølsefad med kartoffelmos og revet ost i bunden, belagt med røde, bayerske pølser, beviklet med snoede baconskiver. Gøres færdig i ovnen.
Hvis kartoffelmosen er godt varm, kan fadet sættes under grillen under opsyn. Mosen skal være gylden og pølserne sprødstegte.

Der kan godt anvendes pulver til kartoffelmosen, der kan tilsættes et æg og smages til med muskat. Meningen er jo, at det skal være nemt.

Portionen rækker til 4 personer.

Opskrift : Birgitta Frantzen 1968

60ernes Tatol


PØLSEFAD

8 røde, bayerske pølser
8 skiver bacon
kartoffelmos
1 dl revet ost

Kom den færdige mos i et smurt, ovnfast fad og strø reven ost på. Sno strimler af baconen om pølserne og tryk dem ned i kartoffelmosen.

Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter, til mosen er gylden og pølserne sprødstegte. Eller under grillen under opsyn.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.