onsdag

HARMONIKA NATMAD

Harmonika-natmad er forrygende at servere til hyggekomsammen, - og så kan det næsten ikke blive mere nostalgisk end denne skønne spise, serveret med en skål grøn salat til. Det er Hüttemeirs tryllerier med et lille franskbrød og skinkefyld, der efter en tur i ovnen nok skal få tænderne til at løbe i vand.

I stedet for skinkefyld, smøres brødet med hvidløgssmør og osteskiver lægges mellem brødskiverne.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1965



HARMONIKA- NATMAD

1 lille franskbrød

fyld

150 g hakket skinke
175 g smør
sennep
evt. lidt hvidløg

Et form rød skæres ud i skiver - men skal hænge sammen i bunden. Stilles på et stykke foliepapir. Ned imellem skiverne anbringes dette fyld : hakket skinke, smør og sennep, rørt sammen til en pasta. Smøres indvendig på begge sider af brødskiverne.

Folien lukkes omkring brødet, der stilles i et ildfast fad eller en bradepande og sættes i en varm ovn, 225 grader i 15-20 minutter, til smørret er sivet ud igennem brødskiverne.

Ved serveringen skæres skiverne helt ud. Hertil hører en skål grøn salat.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.