mandag

SENNEPSKÅL

Sennepskål er et rigtig dejligt tilbehør til farsretter og ikke mindst til pølser, der, hvis de skal udgøre det for et middagsmåltid, må have følgeskab af andet end et stykke brød.

Når først løg og kål er snittet, er der ikke meget arbejde tilbage med kålen, der svitses og småkoger et kvarters tid.

Portionen rækker til 4 personer

Opskrift : Brugsen 1981



SENNEPSKÅL

1 kg hvidkål
2 store løg
25 g margarine
1 tsk. sennepspulver
1 1/2 tsk. groft salt
groftkværnet peber

Hvidkålen snittes. Løgene skæres i terningerne. Grøntsagerne svitses i margarinen. Sennepspulver, salt og peber tilsættes. Kålen småkoger ca. 15 minutter.

Den dejlige kål er nu parat til at ledsage farsmad eller pølser m.m.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.