Hasselbackkartofler ses ikke så meget mere, - En skam, for de er ellers dejlige.
Det sennepskrydrede flødeskum smøres på de meget varme bøffer og er med til at give en dejlig sky.
Opskrift : Kirsten Huttemeier
ADMIRALBØFFER
4 tykke skiver oksefilet
salt
peber
smør til stegning
flødesennep
3 spsk. flødeskum
sennep
paprika
salt
peber
Bøfferne skal skal være tykke og kødet godt overhængt. De bankes og stedes på en knaldtør pande i 2 minutter på hver side. Krydres med salt og nymalet peber. Tages bort fra panden og nu brunes smør, bøfferne vendes heri og steger få minutter, alt efter hvor røde, de skal være.
Lige når de er færdige, oversmøres de med flødeskummet, der gerne må være sur fløde, der er rørt op med sennep, paprika, salt og peber.
Bøfferne serveres straks med skyen, hasselbackkartofler eller pommes frites og grøn salat til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.