tirsdag

GAMMELDAGS CITRONFROMAGE MED FRUGTCOCKTAIL

ØAlternativet til den gammeldags, klassiske citronfromage er denne citronfromage med fyld af frugtcocktail.

En dåse henkogte blandede frugter, bedre kendt som frugtcocktail, anvendes i denne dejlige dessert.

Lad fromagen stivne i portionsglas og pynt med revet chokolade uden lage i æggene. Det er vigtigt frugten er godt afdryppet af hensyn til forholdet mellem æggemasse og husblas.

Opskrift : Birgitta Frantzen 1968



CITRONFROMAGE MED FRUGTCOCKTAIL

3 æg
80 g sukker
5 blade husblas
1 citron
1 ds. frugtcocktail
1 dl piskefløde

Pisk æggeblommer og sukker skummende og bland reven citronskal, citronsaft og frugtcocktailen uden lage i æggene.

Pisk fløde og æggehvider stive, hver for sig. Smelt den udblødte husblas og kom den i frugtblandingen. Når det begynder at stivne, tilsættes flødeskum og æggehvider.

Kom fromagen i portionsglas og pynt med groftreven mørk chokolade.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.