onsdag

ASPARGESKOTELETTER

En gammel klassiker, koteletten, giver anledning til evig tilbagevenden, da den kan serveres på så ufattelig mange måder. Stegt som den er, vendt i mel eller som den fineste schnitzel, paneret og så er koteletter både til hverdag og søndag.

En god stor middagskotelet med ben ved eller en nakkekotelet med fedtmarmorering, til denne aspargeskotelet er det en smagssag, om det er den ene eller den anden.

Aspargeskotelet består af en stegt kotelet belagt med varme stykker asparges, dækket med bearnaisesovs, smagt til med tomatpure.
Serveres med kogte kartofler og grøn salat eller grønsager, der passer til retten.

Beregn en kotelet pr. mand.

Opskrift : Yvonne Sensoli 1968
 

ASPARGESKOTELET

koteletter

evt. panering

sammenpisket æg
rasp

smør eller margarine til stegning

Lange aspargesstykker
1 portion bearnaisesovs

Steg koteletterne i rigeligt fedtstof, 5-7 minutter på hver side. De skal være gennemstegte.

Læg koteletterne på et fad og hold dem varme. Læg nu varme asparges på koteletterne og hæld en bearnaisesovs, smagt til med tomatpure over.

Server koteletterne med kogte kartofler og grøn salat eller kogte grønsager.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.