torsdag

SAGOSUPPE MED RØDVIN

Gammeldags sagosuppe med rødvin er unægtelig en noget umoderne spise nu til dags, men se stort på det. Den smager dejligt, nærmest med lidt smag af julen p.g.a. sit indhold af kanel og rødvin.

En god portion varm suppe giver varmen helt ned i tæerne på en råkold vinterdag.

Det er måske en god idé at udskifte rødvinen med en god frugtsaft, hvis børn deltager i måltidet.

Efter sådan et måltid, der ikke ligger tungt og derfor ikke mætter særlig længe, kan en oste- eller pølsemad med en kande te, være godt hen på aftenen.

Opskrift : Ejler Jørgensen 1971



SAGOSUPPE MED RØDVIN

100 g sagogryn
salt
1 flaske rødvin
50 g sukker
lidt hel kanel
3/4 liter vand

Grynene skylles og hældes så op i kogende, smages til med sukkeret og tilføjes den hele kanel. Lad suppen koge en lille halv times tid. Tag kanelen op og hæld rødvinen på. Lad koge videre 3-4 minutter.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.