Sørg for at skære kanten af appelsinskiverne, før de arrangeres på fadet. De er nemme at spise og vi slipper for skallen med sprøjterester på, hvis ikke det da er økologiske appelsiner.
Det nette indtryk af en medalje fuldendes med en top flødeskum og et drys af hakkede mandler.
Opskrift : Sigrid Fugl
APPELSINMEDALJER
3-4 store appelsiner
fromage
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1 1/2 dl piskefløde
2 blade husblas
saft af 1/2 appelsin
lidt mandler
Æggeblommerne piskes med sukkeret. Husblassen udblødes i koldt vand, vrides op og smeltes med lidt appelsinsaft. (husblassen skal blot være lunken, hvorefter den tilsættes æggesnapsen. Fløden stiftes stiv og vendes i.
Halvdelen af de udskivede appelsiner lægges på et fladt fad. En skefuld fromage lægges på hver, derover en appelsinskive. Pynt hver medalje med en top flødeskum og et drys hakkede mandler.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.