Hamburgerkoteletter i fad er en særdeles dejlig ovnret fra sidst i 60erne, der serveret med løse ris til, vil glæde familien og i særdeleshed, de, der er glade for røgede ting.
Koteletterne udskæres af et stykke hamburgerryg, hvis ikke man er så heldig, at finde dem udskåret i køledisken.
Det herlige ved ovnretter, er friheden til at lave andre gøremål, medens maden gør sig færdig i ovnen.
Opskrift : Sigrid Fugl
HAMBURGERKOTELETTER I FAD
6 hamburgerkoteletter
10-12 cocktailpølser
100 g smør
250 g små løg
1/2 kg friske eller frosne ærter
tomatpuré
3 dl ris
Koteletterne bankes let med hånden, brunes i smør på panden og lægges i et gratinfad eller andet ovnfast fad.
Løgene pilles, brunes på panden og hældes i fadet sammen med pølserne.
Panden koges af med vand og tomatpuré, skyen heraf hældes i fadet, som sættes i ovnen i 20 minutter. Ærterne tilsættes og retten varmes godt igennem.
Hamburgerkoteletter i fad serveres med løse ris til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.