Til påskens frokostbord hører sild og en lille snaps til og det er jo kun forfriskende, hvis nogle af påskens traditionelle retter får følgeskab af nye spændende retter, der måske kan gå hen og blive morgendagens traditioner.
Her en dejlig svensk sildesalat med marinerede sildefileter, kogte, kolde kartofler, æbler, syltet rødbede, agurk og løg.
Salaten bliver ekstra lækker, hvis den lige inden servering, tilsættes lidt flødeskum.
Opskrift : Brugsen 1981
SVENSK SILDESALAT
2 marinerede sildefileter
2 kolde, kogte kartofler
2-3 æbler
10 skiver syltet rødbede
1 syltet agurk
1 lille løg
1/2 dl rødbedesaft
flødeskum af 1 dl piskefløde
pynt
2 hårdkogte æg
Sild og grønsager skæres i meget små terninger og blandes i en skål. Rødbedesaften røres i.
Salaten serveres afkølet, tilsat flødeskum, hertil kvarte hårdkogte æg og et godt brød til.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.