søndag

SVENSK SILDESALAT

Til påskens frokostbord hører sild og en lille snaps til og det er jo kun forfriskende, hvis nogle af påskens traditionelle retter får følgeskab af nye spændende retter, der måske kan gå hen og blive morgendagens traditioner.

Her en dejlig svensk sildesalat med marinerede sildefileter, kogte, kolde kartofler, æbler, syltet rødbede, agurk og løg.

Salaten bliver ekstra lækker, hvis den lige inden servering, tilsættes lidt flødeskum.

Opskrift : Brugsen 1981



SVENSK SILDESALAT

2 marinerede sildefileter
2 kolde, kogte kartofler
2-3 æbler
10 skiver syltet rødbede
1 syltet agurk
1 lille løg
1/2 dl rødbedesaft

flødeskum af 1 dl piskefløde

pynt

2 hårdkogte æg

Sild og grønsager skæres i meget små terninger og blandes i en skål. Rødbedesaften røres i.

Salaten serveres afkølet, tilsat flødeskum, hertil kvarte hårdkogte æg og et godt brød til.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.