onsdag

SENNEPSSILD TIL PÅSKEBORDET

Sennepssild af sammenrullede spegesild, garneret med sennepssovs og pyntet med tomatbåde og agurkeskiver er en dejlig fornyelse eller et godt supplement til den traditionelle påskesild.

Der anvendes udvandede spegesild i fileter.

Rækker til 6-8 personer.

Opskrift : Birgitta Frandzen 1968



SENNEPSSILD

4 udvandede spegesild i fileter
2 tomater
1 stk. rå agurk
dildkviste

sovs

1 1/2 spsk. almindelig sennep
1 1/2 tsk. fransk sennep
1 1/2 spsk. sukker
3 spsk. vinaigre
1 1/2 dl olie
1/2 dl fintklippet dild

Til sovsen blandes sennep, sukker og vinaigre. Tilsæt olien i en fin stråle under kraftig piskning. Bland dilden i og lad sovsen stå koldt et stykke tid, lav den gerne dagen før.

Rul spegefileterne sammen og stil den i et serveringsfad. Pynt med tomatbåde og agurkeskiver. Hæld sovsen over og kom ekstra dildkviste på.

Servér de dejlige sennepssild med godt rugbrød til.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.