Toast med champignon á la creme, skøn og hurtig sommerservering for uventede gæster, hvor det gælder om, at komme ud af køkkenet i en fart.
Som let frokostservering kan champignonstuvningen med fordel sagtens laves helt klar i forvejen og blot varmes godt igennem, lige inden brug.
Opskrift : Grethe Pedersen 1987
TOAST MED CHAMPIGNON Á LA CREME
250 g friske, faste champignons
50 g smør
1/4 spsk. friskkværnet peber
salt
2 1/2 dl piskefløde
4 skiver toastbrød
Champignonerne renses, skæres fri for roden og kommes i et dørslag. Hold dem under rindende koldt vand, medens de med hånden renses fri for jord.
Skær svampene i skiver, smelt smørret og kom dem i. Krydr med salt og peber og lad dem snurre ved jævn varme under omrøring i et par minutter. Hæld piskefløden ved og lad det koge i 5 minutter.
Rist brødet og fordel stuvningen herpå. Toastene serveres straks.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.