Italienske kyllinger, som i øvrigt ikke har spor at skaffe med fjerkræ, er en velsmagende gryderet, hvor fine skiver af okseinderlår belægges med tynde skinkeskiver og blød, mild ost. skiverne rulles sammen, steges i gryde og serveres med en dejlig flødesauce.
Det er en rigtig god søndagsmiddag, evt. efterfulgt af en lille uartig dessert.
Opskrift : Girly Skodshøj
ITALIENSKE KYLLINGER
tynde skiver af kalveinderlår eller skært kalvekød
tynde skinkeskiver
skiver af blød, mild ost
fedtstof til stegning
vand
fløde til saucen
salt
De tynde kødskiver belægges med tynde skiver af skinke og blød, mild ost. Rul skiverne sammen og ombind med snor eller brug kødpinde.
Rullerne brunes i stegegryden, vand og fløde hældes ved og der småsteges under låg ca. 50-60 minutter.
Tag "kyllingerne" op, jævn saucen og smag den til.
Servér de italienske kyllinger med saucen, en god fast kartoffel og noget sødt eller surt til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.