Fars på spid, fin grillret fra sidst i 80erne, lanceret af Kirsten Hüttemeier.
Der anvendes fars af hakket oksekød, smagt til med karry og hvidløg. formes til småboller, der stikkes på pinde, skiftevis med peberfrugt, løg og tomat.
Serveres med flutes eller pommes frites og en grøn salat.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1980
FARS PÅ SPID
500 g oksefars
2 skiver franskbrød uden skorpe
1dl mælk
salt
peber
1 lille løg
1 æg
1 tsk. fransk sennep
karry
1 fed hvidløg
4 spsk. olie eller smør
1 rød og 1 grøn peberfrugt
2 løg
2 tomater
olie
Blød brødet op i mælken. Riv eller hak løget. Kom farsen i en stor skål og bland med salt, peber, løg, opblødt og sammenrørt brød, æg, sennep, karry og presset hvidløg. Form massen til små boller og brun dem hurtigt i smør eller olie på alle sider.
Rens peberfrugterne og skær dem i brede skiver. Pil løgene, skær dem i stykker og flå tomaterne. Skær dem i både.
Stik skiftevis kødboller, peberfrugt, løg og tomat på spiddene, smør dem med olie og læg dem på grillen i 10 minutter.
Servér spiddene med flutes eller pommes frites og en skål salat.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.