Risotto Napoli, udelukkende med muslinger, rejer, krabber, jomfruhummerhaler og strimler af grøn eller rød peber, smager henrivende med flute, koldt smør og grøn salat til.
Det er en hurtig ret og anvendes skaldyr fra dåse, er det jo blot at åbne dåserne.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1965
RISOTTO NAPOLI
3 dl amerikanske ris
6 dl vand
2 spsk. olie
salt
1 spsk. smør
skaldyr som muslinger, rejer, krabber, jomfruhummerhaler (gerne fra dåse)
strimler af grøn eller rød peber
2 spsk. mangochutney
Til risotto koger vand, ris og olie i 14 minutter. Rør derefter de forskellige ingredienser i, men brug en gaffel.
Risottoen smages til, varmes evt. og serveres med flute, koldt smør og en skål salat.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.