God og nem hverdagsret af en lille dåse cocktailpølser, nogle skiver bacon, lidt æbler og løg og en pot sur fløde, er denne pølsepande.
Det er en gammel opskrift fra først i 60erne af Kirsten Hüttemeier og ser vi bort fra næringsværdien, der godt kunne være bedre, er det da en velsmagende ret.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1963
PØLSEPANDE
1 lille dåse cocktailpølser
2 hakkede løg
fedtstof til stegning
8 skiver bacon
2 æbler
salt
peber
lidt sur fløde
lidt sukker
Løgene brunes i fedtstoffet sammen med baconskiverne, der er klippet i strimler. Heri steger æblerne med skræl og snittet i skiver. Til sidst blandes pølserne i. Alt brases, gerne med lidt smør, smages til og lidt tyk, sur fløde sætter til sidst prikken over i'et.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.