Godt fyld af sommerens dejlige bær på lager til den mørke vinter. Det er nu, vi skal fylde sommerens høst på flasker og i krukker. - Her laver vi stikkelsbærmarmelade af røde stikkelsbær.
Marmeladen er, ud over at smage godt som fyld, yderst velegnet til lagkager, roulader og lignende.
Opskrift : Kaja Pedersen, Examineret husholdningslærerinde 1952
STIKKELSBÆRMARMELADE, RØD
1 kg røde stikkelsbær
1 kg krystalmelis
De vaskede stikkelsbær klippes, hakkes igennem kødmaskinen og kvaset bringes i kog, før sukkeret tilsættes. Koges og skummes godt.
Marmeladen stivner ved henstand og den er ud over på et stykke ristet brød, velegnet til lagkager, roulade og andre kagetyper.
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.