Den dejligste, klassiske sommerdessert er denne jordbær Romanoff, - jordbær anbragt i en skøn lage af appelsinsaft og likør.
Serveris iskolde i lagen med flødeskum og hakkede mandler over i portionsglas.
Opskrift : Marianne Stürup 1971
JORDBÆR ROMANOFF
500 g jordbær ( 1 bakke )
8 appelsiner
3/4 dl Cointreau
1/4 liter piskefløde
50 g mandler
Jordbærrene pilles og skylles, de lægges i en lage af appelsinsaft og likør. Er jordbærrene eller appelsinerne meget sure, kan man drysse dem med lidt sukker og lade dem trække hermed 1 times tid, inden de kommes i lagen.
Serveres meget kolde med lagen i portionsglas med en skefuld flødeskum og hakkede mandler oveni.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.