Stegte kyllingelår med krydret creme fraiche, chips, simple og gammeldags til en eventyrlig sommerudflugt eller en lille tur på terrassen eller rundt i haven.
Opskrift : Marianne Stürup 1971
STEGTE KYLLINGELÅR MED KRYDRET CREME FRAICHE, CHIPS
6 kyllingelår
50 g smør
2 spsk. olie
salt
peber
rosmarin
1/4 liter creme fraiche
1 fed knust hvidløg
1 tsk. hakket esdragon
1 tsk. hakket basilikum
1 tsk. hakket persille
salt
peber
1 stor pose chips
Kyllingelårene tørres godt af. Salt, peber og rosmarin stødes i en morter og med denne krydderblanding gnides kyllingelårene.
Smør og olie varmes op i en stegegryde, heri brunes kyllingelårene. Når de er brune, skrues ned for varmen. Læg låg på og lad lårene småstege under låg i ca. 40 minutter.
Creme fraichen røres op med de finthakkede krydderurter og det knuste hvidløg. Smages til med salt og peber.
Servér de stegte kyllingelår med et stykke stanniol om hvert ben til den dejlige dipping og en pose chips.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.