Kannibalere, smuk lille frokostanretning fra Hüttemeiers hånd midt i 60erne.
Oksekød og ananas er hovedingredienserne i denne nemme ret, der serveres med en sovs og gerne syltet agurk og et rundstykke til. kan være stegte i smør og stå på panden, lige til at lune, inden de lægges imellem kødet.
Tingene kan sagtens være klar i forvejen. Kødet formes til bøffer, lige til at stege, ananasskiverne
Opskrift : Kirsten Hüttemeyer 1965
KANNIBALERE
400 g oksehakkekød
salt
peber
revet rå løg
2 spsk. kapers
smør til stegning
4 skiver ananas
Kødet, der helst skal være inderlår, røres op med salt, peber, løg og kapers, inden det formes til 4 bøffer, der steges i smør. De skal næsten være gennemstegte og flækkes derefter og lægges så atter sammen med en ananasskive imellem. Denne kan være ristet let i smør på panden.
Servér kannibalere med krydret sovs, helst en relish, som f.eks. kan bestå af majskorn, syltet sur-søde, eller hakket agurk. Her til lune rundstykker.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.