Ikke fordi, det er nogen større videnskab at lave brunede eller stegte løg, hvad man nu foretrækker at kalde dem. Blot kan det være vanskeligt, at få løgene ensartet brune, uden at nogle af dem branker og bliver sorte.
Nogle få gammeldags råd at følge som mormor gjorde det, skulle nok give det ønskede resultat.
Det er bedst at skære løgene ud i enten skiver eller på langs. Er de nemlig skåret ud skiftevis på den ene eller den anden led, vil de ikke blive jævnt brune på samme tid.
skalotteløg med tynd skal bliver smukkere og mere ensartet brune end andre sorter.
Husholdning for Land og By 1961
BRUNEDE LØG
løg, skåret i skiver eller på langs
fedtstof til stegning
På panden eller i en stegegryde brunes først fedtstof, så hældes løgene i og der omrøres hele tiden, til de er smukt lysebrune og sprøde.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.