tirsdag

LABSKOVS A LA IDA SPIES

Lobskovs kan tilberedes på utallige måder, og da retten har mange år på bagen, er her en opskrift på labskovs fra først i 30erne.

Ingredienserne er kogt kød, saltet flæsk, kartofler og løg.

Opskrift : Ida Spies 1931 / Ugebladet Hjemmet




LABSKOVS A LA IDA SPIES

1 dyb tallerken småt skåret kogt kød
4 skiver let saltet flæsk
8 store rå kartofler
2 løg
peber
salt
1 laurbærblad

Kartoflerne skrælles og skæres i firkanter. De kommes i en gryde sammen med det småtskårne flæsk og kød og hældes over med 1/2 liter kogende vand, hvori er opløst 1 bouillonterning. Krydderier tilsættes.
Det hele koger ganske sagte, til kartoflerne moser.

Serveres i lågfad med en lille klat smør i midten.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.