Lobskovs kan tilberedes på utallige måder, og da retten har mange år på bagen, er her en opskrift på labskovs fra først i 30erne.
Ingredienserne er kogt kød, saltet flæsk, kartofler og løg.
Opskrift : Ida Spies 1931 / Ugebladet Hjemmet
LABSKOVS A LA IDA SPIES
1 dyb tallerken småt skåret kogt kød
4 skiver let saltet flæsk
8 store rå kartofler
2 løg
peber
salt
1 laurbærblad
Kartoflerne skrælles og skæres i firkanter. De kommes i en gryde sammen med det småtskårne flæsk og kød og hældes over med 1/2 liter kogende vand, hvori er opløst 1 bouillonterning. Krydderier tilsættes.
Det hele koger ganske sagte, til kartoflerne moser.
Serveres i lågfad med en lille klat smør i midten.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.