Her en lidt ældre opskrift på en nærmest dekadent omelet. Omeletten er fyldt med kaviar, purløg og løg.
Der er brugt olie, som skal være meget varm til omeletten på panden.
Opskrift : Grethe Pedersen 1987
OMELET MED KAVIARFYLD
8 friske æg
1/2 dl olie
1/4 tsk. fint salt
1 strøgen tsk. friskkværnet hvid peber
2 dl creme fraiche 18 %
fyld
1 glas dansk kaviar (100 g)
1 dl fintsnittet purløg
1 dl finthakket løg
friskkværnet hvid peber
Begynd med at blande alle ingredienserne til fyldet. Dæk det til og lad det stå og trække, medens omeletten bages.
Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen, helst med elpisker.
Varm olien på en stor stegepande, den skal være meget varm, når æggemassen kommes i. Æggemassen drysses med salt og peber.
Skru ned for varmen og løft lidt op i den ene side af omeletten, så den fugtige æggemasse kan løbe ind under.
Når omeletten er næsten stivnet, fordeles fyldet over den ene halvdel og den anden halvdel vippes over, så fyldet kommer til at ligge inde i omeletten.
Skub omeletten over på et meget varmt serveringsfad og servér den straks med creme fraiche i en lille skål ved siden af.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.