onsdag

BLOMKÅL MED CITRONCREME

De blomkål, der er i butikkerne er faktisk af en pæn kvalitet. Derfor gælder det om at nyde dem, så længe vi kan.

På en kødløs dag, er denne blomkål med citroncreme overordentlig lækker. Kålene drysses med hakket persille før servering, men lidt finthakket skinke kan også drysses på, skal der være kød.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen  1943


BLOMKÅL MED CITRONCREME

2 blomkålshoveder
letsaltet vand til kogning

citroncreme

2 æggeblommer
1 helt æg
saften af 1/2 citron
1 dl fløde

Klargør og kog blomkålshovederne i letsaltet vand i en gryde uden låg.

Pisk æggeblommer, æg citronsaft og fløde sammen og hæld det i en lille kasserolle, der sættes inden i en større med kogende vand. Sæt det over komfurvarmen og pisk til cremen er jævn.

Servér blomkålshovederne overhældt med citroncremen og drysset med lidt hakket persille.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.