Dejlig hjemmegjort salat med torskerogn er denne med torskerogn, tomater, hårdkogte æg og agurk, herover en marinade af salatolie, vineddike, lys fransk sennep, hakkede kapers og syltet agurk.
Salaten serveres med ristede franskbrøds- eller rugbrødssnitter til.
Opskrift : Sigrid Fugl 1969
SALAT MED TORSKEROGN
300-400 g torskerogn (friskkogt eller fra dåse)
2-3 tomater i skiver
2-3 hårdkogte æg i kvarter
stave af agurk
marinade
4 spsk. salatolie
1 spsk. vineddike
1 tsk. lys fransk sennep
1 spsk. hakket kapers
2 spsk. finthakket, syltet agurk
salt
peber
Skær torskerogne i skiver og læg dem på et fad sammen med tomatskiverne, æggebådene og agurkestavene.
Til marinaden piskes ingredienserne sammen.
Salaten serveres overhældt med marinaden og pyntet med klippet dild, lige før anretningen.
Mormors Juleopskrifter
VI BABER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.