tirsdag

SALAT MED TORSKEROGN

Dejlig hjemmegjort salat med torskerogn er denne med torskerogn, tomater, hårdkogte æg og agurk, herover en marinade af salatolie, vineddike, lys fransk sennep, hakkede kapers og syltet agurk.

Salaten serveres med ristede franskbrøds- eller rugbrødssnitter til.

Opskrift : Sigrid Fugl 1969


SALAT MED TORSKEROGN

300-400 g torskerogn (friskkogt eller fra dåse)
2-3 tomater i skiver
2-3 hårdkogte æg i kvarter
stave af agurk

marinade

4 spsk. salatolie
1 spsk. vineddike
1 tsk. lys fransk sennep
1 spsk. hakket kapers
2 spsk. finthakket, syltet agurk
salt
peber

Skær torskerogne  i skiver og læg dem på et fad sammen med tomatskiverne, æggebådene og agurkestavene.

Til marinaden piskes ingredienserne sammen.

Salaten serveres overhældt med marinaden og pyntet med klippet dild, lige før anretningen.

Mormors Juleopskrifter

VI BABER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.