torsdag

DAGLIGE FROKOSTFRIKADELLER

Vi iler til endnu en opskrift på en af de danske nationalretter, frikadeller. Julen 2015 nærmer sig og det er slet ikke så ilde, at stå med flere forskellige opskrifter på frikadeller, når der skal produceres til julebordet. Det lader sig jo så glimrende gøre i god tid før jul, når man har en fryser.

Opskrift : Sigrid Fugl 1969


DAGLIGE FROKOSTFRIKADELLER

fars

1/2 kg skært oksekød
1/2 kg svinekød
1 løg
4-5 spsk. havregryn
1 æg
1 æggehvide
1 1/2 dl mælk
salt
peber

Hak kødet én gang gennem kødmaskinen og irør derefter farsen havregryn, revet løg, æg og æggehvide samt mælk, salt og peber.
Rør farsen rigtig godt, allerhelst i en maskine og stil den koldt i et par timer.

Form frikadellerne med en spiseske og steg dem i smør på panden, 7-8 minutter på hver side.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.