Vi iler til endnu en opskrift på en af de danske nationalretter, frikadeller. Julen 2015 nærmer sig og det er slet ikke så ilde, at stå med flere forskellige opskrifter på frikadeller, når der skal produceres til julebordet. Det lader sig jo så glimrende gøre i god tid før jul, når man har en fryser.
Opskrift : Sigrid Fugl 1969
DAGLIGE FROKOSTFRIKADELLER
fars
1/2 kg skært oksekød
1/2 kg svinekød
1 løg
4-5 spsk. havregryn
1 æg
1 æggehvide
1 1/2 dl mælk
salt
peber
Hak kødet én gang gennem kødmaskinen og irør derefter farsen havregryn, revet løg, æg og æggehvide samt mælk, salt og peber.
Rør farsen rigtig godt, allerhelst i en maskine og stil den koldt i et par timer.
Form frikadellerne med en spiseske og steg dem i smør på panden, 7-8 minutter på hver side.
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.